Wie ben ik ?

Mijn wiegje stond in Rotterdam, maar ondertussen woon ik al meer dan 30 jaar in het mooie Zeeland.

Het zelfstandig ondernemen zat al van vroeg af aan in het bloed en begon met het doorverkopen van achtergebleven groenten en fruit van de weekmarkt. Die verwerkte ik dan tot lekkere dingetjes zoals komkommers in het zuur.
Vele komkommers en andere producten later is dat handeltje uitgegroeid tot een familiezaak in Terneuzen. Natuurlijk mag tegenwoordig een bijhorende webshop niet ontbreken. Ben je nieuwsgierig ? Neus dan gezellig even rond bij Troepje.nl

Van kleins af aan zag en voelde ik ook dingen die andere mensen niet zagen of voelden. Dat was in het begin best vreemd en beangstigend. Doorheen de jaren leerde ik daarmee om te gaan en maakte de angst plaats voor verwondering. De realiteit rondom ons is veel ruimer dan wat we kunnen zien. Spiritueel bestaan er eigenlijk geen grenzen en met vallen en opstaan leerde ik mijn weg te vinden in deze wondere wereld.

Mijn gezondheid laat het tegenwoordig niet meer toe om dagelijks in de familiezaak te werken, maar als medium en levenscoach help ik nog heel graag mensen wanneer het kan en dat hoop ik nog lang te mogen doen.

Secured By miniOrange